top of page

Bloom

's-Gravelandse en Spaanse Polder / Noord-West

Zero-emissie personenvervoer en transport

Bij BLOOM your message hebben we als doel zero waste en zero emission te zijn. Dit streven we op verschillende manier na. Mobiliteit en transport spelen hier een belangrijke rol in.


Over het bedrijf

BLOOM your message zijn de makers van hét bloeipapier! Papier dat je kunt planten. Bloeikaarten van BLOOM zijn niet alleen leuk, als je ze plant groeien er de mooiste bij- en vlindervriendelijke bloemen uit. Van geboortekaartje tot zakelijk drukwerk, BLOOM verzorgt het. Gegarandeerd een duurzaam en verantwoord product met impact! Naast het bloeiende drukwerk maakt BLOOM ook potloden die je kunt planten en het eerste circulaire DIY Bijenhotel! (www.bloom-yourmessage.nl)


Wat was de uitdaging / aanleiding

Voor ons is er geen echte aanleiding om op deze wijze te werken. Het zit in de vezels van ons bedrijf en de mensen die er werken. Wij willen met onze producten en werkwijze laten zien dan impactvol ondernemen niet alleen zinvol is maar ook leuk. Dat je op deze wijze mooie producten op de markt kan brengen en hier ook een succesvol bedrijf mee kunt voeren.


Wat is er gedaan

Wij compenseren onze geringe uitstoot van transport. Zowel van onze in- als verkopen. Daarnaast laten we de auto staan waar het kan en pakken we de fiets. De zakelijke autoritten die we maken gebeuren met een elektrische auto.


Wat is er van geleerd

We leren iedere dag. Er zijn altijd verbeterpunten. Ook de groei van ons bedrijf brengt altijd weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Een mooi en uitdagend proces. Juist als MKB-bedrijf is het zinvol om duurzaam te werk te gaan. Je kan je hiermee onderscheiden in de markt. Daarnaast hebben wij ervaren dat je verantwoorde keuzes beter bij het begin van een proces kunt maken dan wanneer een project al in volle gang is. Zo groeit de impact mee in je project en wordt het een vanzelfsprekendheid.


Handige info / links:

www.bloom-yourmessage.nl

Geïnspireerd of wil je jouw project hier ook presenten?
We helpen je graag verder!

bottom of page