top of page

Greenloop

's-Gravelandse en Spaanse Polder / Noord-West

Groene vervoersdienst als aanvulling op het ov

Greenloop, de groene vervoersdienst voor werknemers zonder eigen vervoer

De luchthaven RTHA en het bedrijventerrein De Spaanse Polder bieden een enorme hoeveelheid werk, maar zijn in de vroege ochtenduren niet met het openbaar vervoer te bereiken. Veel werknemers die vroege shifts draaien, komen daarom met hun eigen auto. De Greenloop is een duurzamer alternatief waarmee werknemers al vanaf 3 uur ‘s nachts naar hun werk kunnen reizen. De elektrische Greenloop maakt werken op de luchthaven en Spaanse polder aantrekkelijker voor personeel zonder eigen vervoer en dat is geen overbodige luxe in deze tijd van personeelsschaarste. Ook draagt Greenloop bij aan CO2 reductie van woon/werk verkeer.
Ritten zijn te boeken via de Moves app

Moves is een app waarmee mensen zowel zakelijk als privé kunnen reizen met alle vervoerstypen. Openbaar vervoer, taxi’s, deelauto’s, scooters, fietsen en nu dus ook met de Greenloop. Een rit met de Greenloop is al vanaf 3 uur ‘s nachts te boeken met de Moves app. Iedereen met de Moves app kan al voor €4,95 een enkeltje boeken voor de volgende dag.

Op- en uitstappen bij één van de 5 hubs

Er zijn momenteel 5 hubs in regio Rotterdam vanwaar werknemers op kunnen stappen:

  • Rotterdam CS (Kiss & Ride Conradstraat)

  • Station Schiedam

  • Spaanse Polder

  • Rotterdam Airport (Kiss & Ride)

  • Meijersplein

  • Rotterdam Zuid / Ahoy

Uitbreiding naar uw werkgebied mogelijk

Het is mogelijk om het gebied uit te breiden en meer hubs te creëren. Wil jouw organisatie ook rijden met de Greenloop of ben je benieuwd naar sponsormogelijkheden? Neem dan contact op via info@moves.nl. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden met je.

Geïnspireerd of wil je jouw project hier ook presenten?
We helpen je graag verder!

bottom of page