top of page

Stored Energy

's-Gravelandse en Spaanse Polder / Noord-West

Flexibele reisregeling voor de medewerkers

Bij Stored Energy op 's-Gravelandse polder zit je niet vast aan een leaseauto. Daar kies je gewoon het vervoermiddel dat op dat moment bij je reis past. Benjamin Neeteson, vertelt: "Ik pak eigenlijk zo goed als altijd de fiets voor kantoor. Maar naar klanten ga ik vaak met het openbaar vervoer en dan pak ik daar vervolgens de ov-fiets. Of als het niet anders kan een elektrische deelauto van MyWheels. Wat heel mooi is dat we nu in de buurt een waterstof Hyundai Nexo hebben en dat ik die kan gebruiken via Snappcar. Het komt zelfs wel eens voor dat ik een deelscooter pak in de stad, als ik te lui ben om te lopen... Maar in de basis: zo duurzaam mogelijk dus."


Die deelscooters zijn niet helemaal toevallig: StoredEnergy maakt namelijk een circulair energyopslagsysteem met de afgeschreven batterijen van deelscooter bedrijf Felyx. Zie in dit onderstaande filmpje hoe dit werkt.
Over het bedrijf

Opslag van duurzame energie is cruciaal om de overgang te maken naar een wereld die draait op zonne- en windenergie. StoredEnergy is als actief als adviesbureau en projectontwikkelaar op het gebied van energieopslag. Denk aan haalbaarheidsonderzoek, quick scans, testopstellingen, marktanalyse en aankoopbegeleiding. Zij brengen de stakeholders bij elkaar; van leveranciers van technologie en energiemaatschappijen tot netbeheerders en financierende partijen. Dit doen zee voor bedrijven, coöperaties, overheidsinstellingen of particulieren.Wat was de uitdaging / aanleiding

“Als je als bedrijf bezig bent met de energietransitie, dan moet ook je mobiliteit daarmee in lijn zijn.", aldus Neeteson. “Wij kiezen er daarom voor medewerkers niet altijd maar met een leaseauto op te zadelen, maar in eerste instantie te kijken hoe die medewerker het beste kan reizen.”Wat is er gedaan

StoredEnergy biedt de volgende mobiliteitsoplossingen aan haar medewerkers:

  • NS Businesscard, vergoeden van alle ov kosten

  • Kilometervergoeding voor de fiets

  • Mogelijkheid om gebruik te maken van MyWheels en SnappcarWat is er van geleerd

Dat het als MKB bedrijf helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om zoiets te doen. Zeker jonge medewerkers hechten aan een duurzaam beleid.Handige info / links:

Geïnspireerd of wil je jouw project hier ook presenten?
We helpen je graag verder!

bottom of page