top of page

Auto - Laadpaal lease-auto

Dank voor het invullen van de quickscan!


Omdat uw medewerkers met een leaseauto rijden, maar u nog geen laadpalen in de buurt of op uw terrein heeft, wordt het lastig om over te stappen naar elektrisch rijden. Het is dus belangrijk om de laadinfrastructuur op orde te brengen. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn:


Laadinfrastructuur bij de bedrijfslocatie:

Als u denk over elektrische voertuigen - of daar zelfs al mee rijdt - is het slim om te kijken wat u kunt doen met het laden op locatie. Is het interessant om dit bij uw eigen pand te doen, of beter om samen met andere ondernemers een (openbaar) laadplein te realiseren? Hoe u dit doet, leest u bij de oplossingen op Het Mobiliteitskompas.


U vindt meer informatie over elektrisch rijden en laden in Rotterdam op: www.rotterdam.nl/wonen-leven/elektrisch-rijden/


Kijk voor meer informatie over:De voordelen van elektrische auto's

Er zijn veel voordelen om de autovloot te verduurzamen. Allereerst zijn elektrische voertuigen veel stiller. Het is dus veel prettiger rijden voor u en uw collega's. Daarnaast kunt u uw CO2-uitstoot met bijna 100% verminderen als u op groene stroom rijdt. En stoot u ook nog eens geen vuile stikstofoxiden uit.

Mogelijk bent u ook nog eens goedkoper uit wanneer u overstapt op elektrisch, zeker wanneer u dit over de gehele inzetperiode berekent.

We zijn erg benieuwd wat u van dit advies vindt en of u van plan bent om ermee aan de slag te gaan. Laat het ons weten via het contactformulier of neem contact op met uw gebiedsmanager Duurzame Mobiliteit!

bottom of page